El centre de dia Rec de les Forques és un servei d’acolliment diürn per a persones grans, que es trobin en una situació de dependència moderada o lleu, tant de caràcter temporal com permanent, que requereixin organització, supervisió i assistència a les activitats de la vida diària.

Som un centre pioner a Banyoles en oferir un servei adaptat amb dedicació exclusiva per a persones amb necessitats únicament diürnes, sense haver de compartir espai amb usuaris en règim residencial. Aquest tret diferencial ens permet prestar uns serveis òptims i generar una dinàmica ideal perquè les persones grans es desenvolupin en contacte amb el seu entorn habitual. També oferim la possibilitat de realitzar els nostres serveis a domicili.

El nostre objectiu és que les persones grans se sentin còmodes i actives per recuperar o mantenir l’autonomia i passar bons moments plegats, cultivant noves amistats i relacions i realitzant tot tipus d’activitats. Treballem colze a colze amb les famílies perquè cada usuari rebi un tracte personalitzat i adequat. Així mateix, també posem el focus en la promoció de l’estat de salut física i psíquica de la població amb un nivell baix de dependència, i que vulgui conservar l’autonomia i no perdre el contacte social. D’altra banda, volem ser un centre obert a la comunitat, que estableixi sinergies amb centres d’ensenyament per incentivar les relacions intergeneracionals.

Al capdavant del Rec de les Forques hi ha un equip multidisciplinari de professionals amb més de 10 anys d’experiència al sector de la geriatria i els centres de dia, que hem unit il·lusions i esforços per tirar endavant un espai únic on la gent gran trobi allò que necessita.

Un edifici amb història en un entorn privilegiat

El Rec de les Forques es troba en un ampli edifici de la plaça dels Estudis, en ple Barri Vell de Banyoles. Es tracta d’un lloc de fàcil accés, amb molta llum natural i totalment reformat perquè esdevingui un entorn acollidor i s’adapti a les necessitats dels usuaris i dels serveis que oferim. L’edifici on s’ubica el nostre centre de dia és emblemàtic: és conegut per ser la casa de la família Marín, que durant anys es va encarregar de la consergeria del cèlebre Museu Darder, que es troba just a davant, a l’altra banda de la plaça. En definitiva, un entorn amable, tranquil i connectat a la ciutat de Banyoles, on desenvolupar-se activament en aquesta etapa de la vida.

Un centre de dia acollidor, al bell mig de la ciutat, on començareu una nova etapa activament i amb tot el confort i els serveis que necessiteu.