“Rec de les Forques” és un dels noms amb què es coneixia segles enrere l’actual Rec Major, el més gran dels cinc canals d’aigua que travessen la ciutat de Banyoles. La connexió amb la història i la natura del nostre entorn és un dels trets que ens defineixen, i per això hem procurat que sigui present en les nostres instal·lacions a través del disseny i dels acabats.

Disposem d’espais totalment equipats perquè els nostres professionals puguin oferir els millors serveis i els usuaris realitzin les activitats que formen part del seu dia a dia amb tota la comoditat. La distribució i adequació dels espais s’han pensat per oferir el màxim de facilitats a l’hora de moure’s pel centre i utilitzar les sales.

Pla de contingència i mesures de seguretat per la Covid-19

El Rec de les Forques s’ha preparat per afrontar la situació de pandèmia de Covid-19 amb totes les garanties, a través d’un pla de contingència específic i un conjunt de normes de seguretat per minimitzar el risc de contagi i, al mateix temps, afectar el mínim possible la quotidianitat del centre.

CONFORT, POLIVALÈNCIA I SEGURETAT

EL CENTRE EN IMATGES

Un edifici que respira història, perfectament equipat perquè us hi trobeu com a casa i hi gaudiu cada moment.

Completem els nostres serveis amb una variada programació d’actes i activitats.

Descobriu-los a l’Agenda!