Benestar i qualitat de vida
11 de desembre de 2020 - by Agenda

Benestar i qualitat de vida

Els cuidem amb cura i estimació per aconseguir el seu benestar individual i la millora de la seva qualitat de vida.

Molts familiars, i per descomptat també la mateixa gent gran, sovint es pregunten per què haurien de venir al Rec de les Forques. Hem decidit explicar els nombrosos avantatges que suposa per a ells:

1. Un dels més importants és que no estaran sols a casa, avorrits i sense saber què fer. Els familiars fan la seva vida i no se’n poden ocupar tot el dia. Al centre es relacionaran amb altres persones de la seva edat i també amb els cuidadors i les cuidadores, faran amics i crearan vincles. I això beneficia el seu estat d’ànim.

2. Que facin treballar la ment i el cos mitjançant les activitats que es proposen fa possible prevenir el deteriorament cognitiu i físic.

3. Es troben en un entorn segur, agradable, tranquil i adaptat a les seves necessitats on poden passar el dia còmodament. Un edifici reformat al bell mig del barri vell de Banyoles.

4. L’atenció és personalitzada. Això vol dir que els nostres professionals fan un seguiment de les seves sensacions, peticions i comportament per detectar qualsevol aspecte que no funcioni i resoldre’l de seguida.

5. Els àpats (dinar i sopar) que s’ofereixen són saludables i especialment cuinats per a ells. Existeix la possibilitat de preparar dietes especials (astringents, sense sal, diabètica, fàcil masticació…)

6. Es duu un control sanitari i de la medicació que se’ls ha de subministrar.

7. El Rec de les Forques és la solució per a les persones que volen continuar vivint al seu domicili perquè a la nit hi van a dormir. D’aquesta manera, mantenen la vinculació amb el seu entorn familiar i social.